СТАРТУВАВ НОВИЙ МЕДІА ПРОЕКТ УКРАЇНСЬКОГО РАДІО

Продовжуючи цикл ювілейних концертів, художній керівник та головний диригент разом з артистам и хору представляють в цьому мистецькому сезоні не тільки яскраві концертні програми, а і активно долучаються до створення нових медійних проектів.


Тож в ефірі каналу «Культура» Українського радіо, що нині є частиною Національного суспільного телерадіомовлення України стартував новий проект– RADIO CHOIR: історія України в звуках. Проект присвячений творчості легендарного колективу – Хору Українського радіо.
Кожної неділі о 17.15 на каналі "Культура" УР ви станете свідками справжнього свята високого мистецтва - мистецтва хорового співу. Дізнаєтесь про цікаві факти та непересічні події з життя легендарного колективу; історичну ретроспективу та сучасний творчий ритм Хору Українського радіо; активну студійну, концертну та гастрольну діяльність; стан хорового мистецтва сьогодні та його місце і значення в світовій культурі.
Секретами хорового співу з вами ділитимуться автори та ведучі проекту - Інна Хацько, художній керівник Хору - Юлія Ткач, дослідниця творчості колективу - Тетяна Коробка, а також гості студії.
А найголовніше, для вас звучатимуть унікальні записи Хору Українського радіо, що впродовж 85 років творять звуковий простір України.

Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення
music rev
Журнал
Газета
Українське радіо
фотограф художник, дизайнер